Skip to content

Cart

Your cart is empty

Made in UK

New Balance 1500

I 1989, en tid hvor løbekultur oplevede en bemærkelsesværdig opblomstring, introducerede New Balance en sneaker designet specifikt til løbere, der skulle revolutionere markedet: New Balance 1500. 35 år senere fejrer New Balance denne milepæl med en ny serie af begrænsede udgaver fremstillet i Storbritannien, der hædrer både arven og innovationen bag disse legendariske modeller.

1500-modellen blev udviklet i samarbejde med Massachusetts Institute of Technology (MIT) i Boston. Målet var intet mindre end at skabe "den nærmeste ting til den perfekte løbesko." Resultatet var en sneaker, der ikke alene satte nye standarder for komfort og ydeevne men også introducerede en banebrydende teknologi med dens nye accelerationpude i mellemsålens forreste del, som blev en kritisk komponent i skoens design.

1500 blev navngivet efter sin debutpris – den første løbesko der kostede over 150 dollars. Dette prisniveau var et klart signal om New Balances forpligtelse til at levere et ekstraordinært produkt. Denne model blev hurtigt en favorit blandt løbere for sin overlegne pasform og ydeevne, hvilket har bidraget til dens vedvarende popularitet i Made in UK-serien.

Vi kan derfor med god samvittighed anbefale et par af de ikoniske New Balance 1500 – se udvalget lige her!