Skip to content

Cart

Your cart is empty

Release

KEEN UNEEK

Keen revolutionerede udendørs fodtøj med Newport Sandalen, skabt af Martin Keen i 1999. Newport sandalen blev kendt for sin beskyttende tåkappe og alsidighed i vand og på land. Rory Jr. viderudviklede dette fundament og designede Uneek sandalen med fokus på en tilpasningsdygtig sandal der kan forme sig efter foden. Efter års innovation har Keen perfektioneret UNEEK sandalen. UNEEK tilbyder et unikt to-snor system og en justerbar pasform der sikrer komfort for enhver fod. Keen forener funktionalitet og bæredygtighed!

Blog posts

Uneek
Culture

Uneek June 20, 2024

Prøv Uneek Sandalen fra Keen. Efter flere års innovation er UNEEK nu perfektioneret med et unikt to-snor system og justerbar pasform, der sikrer komfort. Keen forener funktionalitet og bæredygtighed.

Read more
Summer Sneaker Sale
Culture

Summer Sneaker Sale June 14, 2024

Lige nu kan du spare op til 50% på udvalgte sneakers. Hvis du mangler et par nye sneakers til de varmere dage, har vi samlet et skarpt udvalg nedenfor!

Read more
Handball Spezial Silver Pebble
Release

Handball Spezial Silver Pebble June 12, 2024

Først brugte vi dem på indendørsbanerne til håndbold eller fodbold. Så tog vi dem på i skolegården. Nu er de dine næste fashion sneakers, der kan passe ind i enhver garderobe! Den ikoniske Adidas H...

Read more
Adidas SL 72
Release

Adidas SL 72 June 03, 2024

Oplev den ultimative kombination af stil og komfort med adidas SL 72. Sneakeren debuterede til sommer-OL i München i 1972 som en revolutionerende løbesko med et banebrydende 'superlight' design. S...

Read more