Skip to content

Cart

Your cart is empty

Shoe Chapter

Din autoriserede sneakerforhandler siden 2011

Shoe Chapter blev grundlagt i 2011 af Mark Sommerlund og åbnede dørene lige i hjertet af Aarhus. Siden da har butikken etableret sig som en førende destination for sneakerentusiaster. Shoe Chapter har gennem tiden tilbudt den perfekte blanding af limited edition sneakers og tidløse klassikere til både damer og herrer. Vores passion er sneakers og derfor samarbejder vi tæt med de førende mærker som Adidas, Asics, New Balance, ON Running og mange flere. Dette sikrer et særligt udvalg, som du ikke finder andre steder.

Vi garanterer ægtheden af hvert produkt!

Som autoriseret forhandler kan vi garantere ægtheden af hvert produkt, direkte fra producenten, uden høje resell-priser, der virker for gode til at være sande. Vi opkræver den anbefalede pris for produktet, som opfordres af producenten. Derfor kan du trygt handle hos os uden frygt for at have betalt for meget! - Dette betyder ikke kun, at du får originalt design og kvalitet, men også at dit køb er dækket af producentens garanti.

Vi er mere end en sneaker butik!

Hos os kan du få en oplevelse, god og reel vejledning af vores ekspertuddannede personale, i et samspil med vores intime atmosfære i butikken på Store Torv 6. Her står vi klar til at dele vores omfattende viden om sneakerkulturen, hjælpe dig med at finde dit næste par sko eller bare snakke om de nyeste sneaker trends. Hos os er autenticitet og ægte passion for sneakers vores kerneværdier.

Vælg Shoe Chapter for en autentisk shoppingoplevelse, både online og i butikken, hvor kvalitet, design og historie mødes. Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at finde dit næste par sneakers, uden bekymringer og til den rigtige priser.