Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Release

New Balance U991DB2

New Balance har for alvor taget skridtet op med lanceringen af deres nye eksklusive "Made In England" model, U991DB2. Denne sneaker forener klassisk skønhed med moderne komfortteknologi og henvender sig til både dedikerede sneakerfans og dem, der ønsker et stilfuldt touch til deres hverdagslook.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved U991DB2 er den innovative FuelCell-mellemsål, der leverer en fantastisk energireturnering og gør hver bevægelse let som en leg. Sneakeren er også udstyret med New Balance's anerkendte ABZORB SBS- og ENCAP-systemer, der giver en enestående stødabsorbering, så du kan bevæge dig komfortabelt hele dagen.

De cremefarvede snørebånd tilføjer et stilrent element til designet, og med en pasform, der er almindelig i størrelsen, er U991DB2 en ideel løsning for dem, der prioriterer både stil og komfort.

Det skal nævnes, at U991DB2 er produceret på New Balance's fabrik i Flimby, UK, hvilket understreger det håndværk og den kvalitet, der ligger i hvert enkelt par. Denne eksklusive model repræsenterer mere end bare en sneaker.

New Balance U991DB2 er den perfekte kombination af tidløs elegance og moderne komfort!

KØB HER