Børne sneakers fra New Balance

New Balance PV990GL6 og New Balance IV2002ST er netop landet i butikken og overrasker endnu en gang på deres uovertrufne kvalitet. Disse sneakers skaber de bedste forudsætninger for dit barn med suveræn kvalitet og komfort, der giver tilladelse til sjov og ballade uden bekymringer for føddernes ve og vel. Skoene har fast hælkappe, blød polstring, stærk gummisål, der giver plads til leg på alle overflader samt er udstyret med velcro-straps, så barnet selv kan justere på pasformen. 

Det kan tit være lidt af en hurdle for forældre at skulle vælge det rigtige tøj til sit barn og i særdeleshed skoene. For en ting er udseende, men anden ting, som nok også er det vigtigste, er komforten. Og der findes mange modeller og mærker at vælge mellem, rigtig mange. 

Den originale New Balance 990'er model blev i 1982 skabt til at revolutionere markedet som værende den bedste løbesko. Lanceringen af sneakeren gik over al forventning og den har i allerhøjeste grad etableret sig som en ikonisk sko i sneakerverdenen. Den grå colorway, høje kvalitet og fænomenale komfort var en perfekt blanding til at skabe en elegant og alsidig sneaker, der stadig i dag sælges verden over på trods af sin alder. 

Som voksen har man det privilegie at selv kunne vælge sine sneaks og dermed også gøre, hvad der bedst for fødderne. Og det skal man som barn selvfølgelig ikke snydes for. New Balance Kids har taget alt det bedste fra blandt andet 990'er og 2002'er modellerne og kogt det ned til en børnemodel, som fås her Shoe Chapter både online og i butikken. 

Køb sneakers til børn her!